Dit jaar is het eindelijk weer zover, het Techniek Tastbaar Leeuwarden event gaat van start! Durf jij te kiezen voor techniek? Techniek is overal het begint al bij de boer op het land tot aan het karretje waar jij je boodschappen in legt. Maar denk ook aan oplossingen voor klimaatproblemen of slimme programma’s die artsen helpen sneller diagnoses te stellen.  Techniek is overal en het zit ook in jou! Ontdek de wereld van techniek zelf door VirtualReality  of ga aan de slag met je handen en bouw een muurtje of knutsel iets van hout. Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Leeuwarden? Beleef het zelf en kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! De entree is gratis. 

Datum: 19 november 2021
Tijd: 12.00 tot 20.00 uur
Locatie: Nordwin College
Adres: Jansoniusstraat 2, 8934 BM Leeuwarden

Wat is er te doen?
En voor wie?

Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk aan het bouwen van houten kozijnen, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer of ontdek de wereld via een VR-bril! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan de aftermovie hierboven. Bij welke editie zien we jou? 

Het is bijna zo ver!

Dagen
uren
Minuten
Secondes

Vlogbattle

Wil jij de vlogger van Techniek Tastbaar worden en een professionele selfiestick winnen?  Doe dan mee aan De VlogBattle en neem ons mee in jouw favoriete activiteit op Techniek Tastbaar!

#TECHNIEKTASTBAAR

Gaat deze editie niet lukken?