Dit jaar is het eindelijk weer zover, het Techniek Tastbaar Assen event gaat weer van start! Lijkt het je wat om in de wereld van VirtualReality te stappen, wil je juist iets minder hightech doen zoals: een stenen muurtje bouwen. Of ben je gewoon benieuwt naar de wereld van techniek. En woon je in de buurt van Assen. Dan is Techniek Tastbaar Assen echt wat voor jou!  Kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! Entree is gratis.

Datum: 8 april 2022
Tijd: 12.00 tot 20.00 uur
Locatie: Bonte Wever
Adres: Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Wat is er te doen?
En voor wie?

Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Techniek zit in iedereen, dus ook in jou! Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk dan aan het bouwen van houten kozijnen, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer of ontdek de wereld via een VR-bril! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan één van de aftermovies. Bij welke editie zien we jou?

Het is bijna zo ver!

Dagen
uren
Minuten
Secondes

Vlogbattle

Wil jij de vlogger van Techniek Tastbaar worden en een professionele selfiestick winnen?  Doe dan mee aan De VlogBattle en neem ons mee in jouw favoriete activiteit op Techniek Tastbaar!

#TECHNIEKTASTBAAR

Gaat deze editie niet lukken?